Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av Paula Nilsson - 12 augusti 2012 20:52



Jag och Alexander startade dagen med att skaka rumpan till lite musik :) Anders fick sovmorgon !

Sen fortsatte vi att städa lite och leka. Vi satte oss och målade med vattenfärger :) Alexander tycker att det är så jäkla roligt att kladda med färg. Lite på pappret, men mestadels på sig själv :) Han målar med penseln i pannan, på läpparna och på armarna! Och vad gör det? Blev ett vaskbad efteråt.


Sen kom Micke, Cilla och Lykke på besök. Så Lykke lekte sjöodjur i poolen :) Sen kom Alexanders Farmor också hit ! Micke fick vara lekledare för de små i poolen. De stod med varsin vattenkanna och lekte tillsammans i vattnet :) Alexander gjorde nummer 2 några gånger i poolen, men Farmor tog det med händerna och slängde iväg det! hahahahaha :) Anders och Micke höll på att spy :)


Sen barkade det vidare till Sandra och Viktor, som hade säljarparty :) Kaffe, kaka och 4 bebisar på plats ! Jag fick mysa MASSOR med min lilla gullunge, Willjam. Alexander satt som världens mallgroda hos sin Farfar nästan hela tiden! Fick även snusa på lilla lilla Lea :)

Och så fick jag lite närkontakt med Sandra mellan varven, hehehe :) Smiska henne lite i rumpan, tafsa lite på henne och sånt. Ni vet sånt som bästisar gör? :) haha !


Blev hem och göra söndagsmiddag. Plommonfyllda järpar, potatis, broccoli, brunsås och gelé :) DET VAR SNUSKIGT GOTT ! <3 Det tyckte även mina killar :)

Blev dusch och marsh i säng för lillkillen sen, som slocknade på ca 20 sekunder :)


Kan ju säga att vi har funnit felet i Alexanders sömn. Han har varit OTROLIGT svårnattad de senaste 2 veckorna, vi har hållt på i 1-2 timmar varje kväll. Så nu de senaste dagarna har vi lyckats ta bort 1 lur på dagen. Innan sov han 2 gånger om dagen. Och detta har gjort susen, han slocknar utan problem när han ska sova efter middagen och utan problem till natten. Vi får ju fortfarande natta honom i famnen, men det är ändå skönt :) Han somnar själv nån gång ! <3

Plus att vi ikväll har bytt ut spjälsängen mot resesängen. Han sover så sjukt bra i resesängen och vaknar inte en gång när han sover där. Men i spjälsängen fastnar han med både armar och ben, och gråter flera gånger på natten. Så vi håller tummarna !


Imorgon blir det lite fix med lillasyster på dagen och förhoppningsvis lite mys med Bästis också :)


Ovido - Quiz & Flashcards