Alla inlägg den 19 februari 2013

Av Paula Nilsson - 19 februari 2013 21:30



Är ju som alla förstått gravid igen och är i runt v 8 :)


Det är väldigt nytt än och ja - vi har gått ut med det !

Jag tycker inte det är nånting att hyscha med, för det kommer att synas SNABBT på mig.

Och hellre att alla vet, om något skulle hända.


Alexander ska alltså bli storebror <3 Han blev så stor med en gång ! Kan inte tänka mig en bättre storebror än just vår lilla skitunge :)


Just är jag KRONISKT trött. Är ju den delen av graviditeten. Jag mår inte illa och sånt, och det är jag glad för. Men fruktansvärt trött och hängig. Och kissenödig :P Och ont i brösten.


Mår inte alls som med Alexander, så vi håller tummarna att jag slipper foglossningarna så tidigt denna gången :) !


Annars rullar det på bra här. Alexander utvecklas oerhört fort och vi njuter av honom. Även om vi har sår i öronen efter all pladder :) haha ! Nu har det tyvärr kommit en omgång med "jag-ska-inte-släppa-taget-när-jag-ska-sova". Blir tokig på det. Vet inte hur vi ska få bukt på det. Vi nattar ju fortfarande honom i famnen, och sen lägger över honom i hans säng. För det GÅR INTE att natta honom i sängen. Vi kan sitta i timmavis, han vägrar somna då. Så vi har försökt se det som att han behöver den stunden med mys innan sovdags. Men nu har det börjat stretas, sparkas och skrikas igen...

Tips någon?

Kanske blir det bättre när vi bytar till växa-sängen? Det ska vi göra när vi flyttar. Att man kan ligga sidan om och natta.

Annars är det mycket pussas, kramas och "Älskar dig" just nu. Hur underbart är det inte att visa mornar vakna till "Älskar dig mamma!!", upprepas tusen gånger :) ?


Vi är underbar liten familj <3 ÄLSKAR ER !!


Håller tummarna imorgon för Svärmor, som opereras ! <3 Hoppas allt går vägen ! Du vet jag vad menar <3


Och Mamma som ska opereras på torsdag, kommer vara med dig hela dagen <3


Och på freedag, kommer JOSEFINE HEEEEEEEEEM ! <3

Ovido - Quiz & Flashcards