Alla inlägg den 4 juli 2012

Av Paula Nilsson - 4 juli 2012 21:07



Jag och Alexander började INTE bra egentligen. HALV TRE inatt vaknade han och vrålade så fruktansvärt mycket. Vi lyckades somnaa om pyttelite, men sen vaknade jag av att han skallade min näsa riktigt hårt. Det gör så jäkla ont !!!

Men efter en låååång stund så somnade han om helt.

Vaknade lagom till åtta sen :)


Vi tog en dusch och mös i handdukarna sen :) Åt lite frukost och gjorde oss i ordning för dagen. Sen busade vi på golvet en stund, innan förmiddagsluren :P


Sen tog vi en tur till Vigs Ängar och hälsade på gamla kollegor och boende :) Alexander var hur glad som helst och vinkade till alla !

Vi körde sen vidare och åt lite lunch i Nybrostrand. I kiosken där :) Varsin korv! Bara DET är hur mysigt som helst. Att sitta ute, nån helt annan stans och äta tillsammans :)

Sen kom vi till vårt stora dilemma, var skulle vi inta strandläge? Tro mig, det var inte lätt. Vi ligger alltid på ryssvägen, men där var totalt fullt. Samma på några andra infarter. Provade vid badstigen, men där hade de bommat igen alla vägar ner till stranden :O

Till slut blev det vid Nybros camping. Och det är ingen lätt historia att asa med sig alla saker :P


Men som vi mös och lekte på stranden ! Alexander lekte med sanden och sina leksaker :) Han kröp omkring och upptäckte något helt nytt :) Jag bara njöt ! Vi kände på vattnet, men ICKE.


Ikväll beslutade vi oss för att sluta med LCHF-metoden. Vi har verkligen velat kräka på det i några veckor nu! INGEN inspiration till maten alls. Vi står still med vikten, vi är trötta, vi är sjukt dåliga i magen osv. Så vi har beslutat att istället äta normal, bra mat men mindre portioner. Och vi ska motionera varje dag. Vilket vi älskar att göra ! Vi mår riktigt bra av det :)

Och ni kan tro att pastan smakade bra ikväll :P



Får se vad vi gör imorgon :)

Ovido - Quiz & Flashcards