Alla inlägg den 8 maj 2012

Av Paula Nilsson - 8 maj 2012 09:16

  

Idag är det min mammas födelsedag så jag tänkte faktiskt ägna detta inlägget till henne :)


Min mamma är den bästa i hela världen. Hon är inte bara en mamma till mig, utan en bästa vän. Vi kan prata om allt och vi känner varandra utantill och innantill. Vi pratar minst en gång om dagen och ses typ varannan dag.

Min mamma är en sån som smittar av sig. Hon lyser upp ett rum som ingen annan. Man blir påverkad av hennes leende!

Hon är stark och har klarat många pärser i sitt liv. På något sätt reser hon sig starkare varje gång.

Tyvärr är det många som tar min mamma för givet och inte förstår hur stort hjärta hon har. Om alla bara visste hur hon vänder ut och in på sig själv ibland för att göra det bästa för omgivningen.

Min mamma är otroligt intelligent och jag älskar att prata med henne, både om vardagliga ting och världsliga ting. Hon lyssnar verkligen när man vill berätta något!

Utan henne vet jag inte hur jag hade klarat mig. Både som mamma själv och dotter. Hon har stöttat mig otroligt mycket sen jag fick Alexander! Hon förstår PRECIS allting jag har gått igenom. När jag inte vetat hur jag ska göra - då vet mamma.

Min mamma är en sån som kan allt på något vis.

Hon är en fantastisk Mormor som verkligen ger sitt hjärta och sin själ till Alexander. Mormor-rollen klär henne verkligen! Alexander blir ÖVERLYCKLIG när hon kommer <3

Min mamma är en förebild för mig. Jag önskar jag är och blir en lika bra mamma som hon har varit. För ALDRIG nånsin i mitt liv har jag känt mig ivägen eller oönskad. Hon har gett så mycket kärlek till oss och hon är en trygghet. Vad som än händer, så finns Mamma <3



Jag älskar dig Mamma och jag hoppas vi gör din födelsedag alldeles underbar ! <3


Sen vet jag att du älskar att läsa sånt här :)

Ovido - Quiz & Flashcards