Alla inlägg den 17 maj 2012

Av Paula Nilsson - 17 maj 2012 21:45



Vi körde ut till mina föräldrar imorse och började med frukost. Min mamma hade varit så gullig och bakat lchf-bröd till oss innan hon började jobba :)


Anders, Pappa och Cristian fixade med taket hela dagen. Jag och Alexander hade planerat att leka i trädgården hela dagen, men ICKE. Det blåste, ösregnade mellan varven och var allmänt tråkigt väder. Så vi underhöll oss där inne istället :)

Vi städade undan lite till Mamma. Som vanligt så jagade lillfisen dammsugaren! Sen somnade han hos mig framför TV:n, framför en varm brasa :) Såå mysigt.

Jag utfodrade de duktiga gossarna som slet hårt och vi hann med några kannor kaffe under tiden skurarna kom.


Mamma kom också hem och busade lite med Alexander. Vi avslutade med en riktigt god middag, GRILLAT :)


Min lilla busunge är en riktig liten underhållare ! Han grimaserar, leker och busar - och han ÄLSKAR när han får andra att skratta. Man ser hur ögonen lyser och att leendet nästan går förbi ögonen på honom. Hans skratt är helt underbart och hans bus är så spontana :)

Han har blivit så stor på sista tiden. Han reser sig på ALLT ! Bord, soffor, toalettstolar, badkar, tvättmaskin, crosstrainer osv. Och han sätter sig så fint på gumpen när han blir trött.

DOCK är han väldigt bekväm. Han har kommit på att han behöver inte stå på fötterna för att se eller nå saker, så han går ner på knäna igen :)

Och kanske kommer han krypa ändå? Trodde han skulle skippa momentet men denna veckan har han varit VÄLDIGT mycket uppe på alla fyra. Han har tagit två små steg, men sen glidit med benen igen.


Imorgon ska vi prova vara tvåbarns-föräldrar :)

Ovido - Quiz & Flashcards