Alla inlägg den 10 maj 2012

Av Paula Nilsson - 10 maj 2012 21:05




Jag tycker det är helt fantastiskt hur barn utvecklas. Hur man verkligen kan se utvecklingen gå framåt, varje dag.


Igår reste Alexander sig upp själv mot soffbordet. Och jag blev helt paff ! Trodde han skulle ligga på golvet och spralla i all evighet, haha :)

Kan ju säga att han har fått smak på att resa sig nu. Hela dagen idag har han rest sig på bordet. Och mot altandörren! Han försöker mot elementen och stolarna också. Mot soffbordet är inga problem och det går FORT. Ingen tvekan eller rangel inte.

Jag stod och torkade av sofforna när han satt och lekte med sina leksaker. Sen vände jag mig om - då stod han upp mot soffbordet igen :) Och han ramlar mestadels på gumpen, och då gör det inte ont som tur är.


Och imorgon är vi så elaka och hämtar hem ett annat soffbord :) Det vi har nu är VÄLDIGT robust och jag är så rädd att han ska slå sig på tegelstenarna.


Annars har det varit en bra dag. Mycket bättre än igår. Chocken har lagt sig idag.


Mamma har varit här och lekt med oss. Och ikväll kom hela Anders familj hit på kaffe :)


Min lilla bebis blev så stor nu. Han blev mer barn än bebis på något sätt ! Det slog mig nu, att tiden gått så fort. Jag älskar verkligen mitt mamma-liv :) <3 Jag har verkligen funnit mig totalt till rätta i det! Underbara vänner och underbar familj.


Jag är helt ledig imorgon på dagen, någon som vill leka?

Ovido - Quiz & Flashcards