Alla inlägg den 14 maj 2012

Av Paula Nilsson - 14 maj 2012 00:55



Igår blev det cruising och grillat hos mina föräldrar. Vi var ett stort och härligt gäng där ute :) Skitkul att Sandra, Victor och Willjam också var med !

Jag och Sandra stack upp en runda på bruket också. Vi försöker verkligen intala oss att vi inte frös och att det var skitkul :)

Blev lite vin och god mat sen. Slocknade som en gris när vi kom hem :)

Hade skittrevligt! Alexander tyckte det var skitkul med alla bilarna.


Idag kom Mogen hit och klippte mig :) Vi hann självklart med kaffe och skvaller också! Anders hade sovmorgon men kom ut vid halv elva och sa att vi lät som symaskiner. Haha !

Hon fick klippa precis som hon ville och jag frågade om hon kunde tänka sig att klippa lugg på mig. Och JÄKLAR vad bra det blev !

Sjukt nöjd och känner mig som en helt annan människa. Anders älskade också det ;)


Har hunnit med en hel del idag. Anders har klippt gräset och hängt lite tvätt. Sen tog han Alexander när jag gick in i mitt städtrans. Jag röjde på ovanvåningen, vädra ut Josses rum och fixade lite :) Har hunnit städa köket och damma överallt !

Gjorde även en ny tårta tills imorgon. Amerikansk krämig chokladtårta. Den skulle egentligen bli i 3 lager, men det räckte mer än väl med 2 lager :) Den såg SJUUUKT god ut !

Slängde ihop en cheesecake också.


Så ja, imorgon fyller jag år. Jag ska bara njuta med Alexander hela dagen! Sen blir det kalas på kvällen :)


Och imorgon är det halvtids-vägning i vår lilla bantningstävling. Än så länge har Anders gått ner över 10 kg !! På 5 veckor :O Han är riktigt duktig :) Jag har gått ner närmre 8 kg nu. Jag har gett mig FAN på att komma under 90 nu snart!

Vi får se hur veckan gått imorgon.


Nej, nu kallade en renbäddad och sval säng. Nu ska jag drömma mig iväg och längta tills mina gossar sjunger för mig imorgon bitti :)

Imorgon ska jag synda med maten. Inte för att unna mig, men imorgon vill jag inte ens tänka på bantning eller vikt. Har inte släppt på mina gränser på 5 veckor så :) Får jogga resten av veckan sen bara !


Måste bara säga att Alexander är så duktig med att resa sig nu. Han kryper nog vilken dag som helst. Han ska bara våga lyfta på händerna :)

Ovido - Quiz & Flashcards