Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Paula Nilsson - 16 maj 2012 22:47



Det har gått några dagar sen jag skrev. Jag har till och med hunnit fylla år :)


Detta firades med våra familjer och bästa vänner. Anders och Alexander sjöng för mig på morgonen :) Fick kläder av Anders och mitt livs första "Världens bästa Mamma"- kaffemugg av min lillfis <3

Under dagen plockade vi lite, fixade lite och så kom Oscar och drack kaffe :)

På kvällen blev det tårta och lite kalas för mig här hemma. Fick jättefina presenter och sen älskar jag att bara träffa alla <3


Idag kom min älskade vän Maria hit och mös med oss. Hade en del att prata om och sen är ju Alexander så glad för henne :) OCH hon fick äta upp det som var kvar av chokladtårtan - nu hade den stirrat på mig i kylen tillräckligt. Hahaha !

Jag lovade att tillägna en liten rad till Marias mamma, som alltid läser min blogg :) Hej Marias Mamma ! :) Hehe .


Nu ikväll lyckades jag göra de godaste biffarna nånsin. Det var inte ens meningen ! Lite halvtomt i kylen och allmänt oinspirerad till att laga mat, men GOTT blev det :)

Vi tog en joggingtur och guuud vad skönt det var ! Det var så skönt att jag somnade på soffan efter jag hade nattat Alexander :)


Alexander är liten vilding här hemma. Han reser sig mot ALLT nu ! Och han har kommit på att "det räcker" med att ställa sig på knäna. Han är duktig med att sätta sig på gumpen när han blir trött :)

Jag hoppas att det är tänder på väg, för emellanåt är han halvfebrig och supergnällig - samtidigt som dregglet rinner floder.

Han har blivit så stor på något vis. Han pekar på allt och försöker göra ljud. Han har en finmotorik som är låååångt fram för hans utveckling.

Jag vet inte hur många gånger vi skrattar ikapp här hemma om dagarna, han är så rolig nu :) Han busar riktigt med en !

Han är också inne i en period då han blir VANSINNIG när han inte får som han vill och att han kastar ALLT i golvet. Gäller att ha tålamod :)


Ska försöka bli bättre på att komma iväg och göra saker med Alexander om dagarna. Jag har liksom fastnat här hemma! Jag vet bara inte vad vi ska göra. Vill iväg och göra saker som vi båda har något ut av. Det behöver inte vara jättestort eller komplicerat, bara enkla småsaker som små barn tycker om. Förslag? Står still i mitt huvud.


Och ja, ni läste väl att jag nu gått ner 9 kg ? Och Anders 10,5 kg ? :) AWESOME !

Ovido - Quiz & Flashcards