Alla inlägg den 4 april 2012

Av Paula Nilsson - 4 april 2012 23:30



Igår startade vi en tävling med mina föräldrar. Då vågen visat mer och mer plus för mig.

Vi vägde in oss, en och en. Josefine stod med och skrev ner allas vikt på ett papper. Så vi inte skulle kunna fuska. Sen lade vi det i varsit kuvert och slickade igen. Så ingen vet vad någon av oss andra väger.

Vi ska sen väga oss 14 maj, på min födelsedag - för att se om vår viktminskning fungerar.

Den 20 juni, på Alexanders 1 årsdag och Anders 24 årsdag - ska vi väga oss inför varandra. Det är då tävlingen avgörs. Vi går då procentuellt på vilket par som gått ner mest !

Då ska vi även visa vad vi vägde från början :)

De som vinner blir då bjudna på en 3-rättersmiddag på ÖG i Ystad.

Vi bestämde oss för att köra på LCHF-metoden. Då den passar oss bäst.


Imorse började vi med att jogga/powerwalka. Till och med Anders fick språng :) Skitduktig var han också <3


Jag och Alexander körde iväg och lekte lite med Sandra och hennes lilla snuttepuff <3 Lillfisen är ÖVERALLT nu, hans kravel/hasande går fort som attan och man får jaga honom. Sladdar och eluttag är ju det roligaste som finns att få syn på. Antagligen för att man säger aj aj och tar bort honom varje gång. Hemma har vi ju säkerhetspluggar i alla uttagen.

Vi drack kaffe, skvallrade lite och snackade som tusan. Vi fick vräka av oss allt skit vi går och håller inom oss, vilket är så jävla skönt. Det är underbart att ha någon och verkligen babbla med!

Sandra, du är en fantastisk Mamma och vän <3


Blev bus och lek med Alexander här hemma. Vi fick turas om allihopa och underhålla. För idag har vi haft en liten gnälle-rumpa här. Jag tror att en tand där uppe är på gång, det känns lite hårdare på ena sidan. Jag vet ju hur det var med de andra två bissingarna. Då var han också supergnällig från och till.

Men nu är han så sprallig och vill helst ligga på golvet och ta sig runt. Eller gå omkring med hjälp av våra händer! Så man kan liksom inte mysa bort det längre. Han har en vilja, och den använder han gärna och ofta under sånahär dagar.

Mellan varven är det helt underbart. Då skrattar han tills han kiknar, han leker så fint, han är nyfiken, han busar, han äter jättebra, han somnar utan protester under dagen. Men en dag som denna, så varje minut emellan allt detta så smågnälls det.


Efter att ha suttit och pillat i sig broccolibitar, blev det ett jätteroligt bad för min lilla älskling. Han plaskade ja jäklar i det :) Alexander ÄLSKAR verkligen att bada. Och det är skönt. Vi brukar bada honom runt halv 7 på kvällen, så får han gosa lite i badrocken och sen på med pyjamas. Sen somnar han GOTT kan jag säga.

Det är ju nånting som verkligen har blivit riktigt smidigt och bra. Hans nattning. Vi har samma rutiner VARJE kväll. På med pyjamasen efter kl 18, borstar tänder och tvättar av. Sprallar lite och leker lite i den, vi sjunger och gör ramsor. Efter det börjar han bli lite smågnällig och klia sig lite i ögonen. Klockan brukar vara 19.00 då. Så då försöker vi hålla honom nöjd en kvart till :) 19.15 gör vi nattvällingen. Säger god natt här nere till den av oss som inte nattar. Sen sätter vi oss i hans fåtölj och mysäter vällingen. Han slumrar oftast väldigt mycket när den är slut. Lägger honom i sängen, sätter på babyvakten. Sen sover han som en stock :)


Ikväll har jag och Josse påskpysslat lite. Gjort lite papperstuppar, pappersägg, påskkärring, påskhare med ägg :) Som vi har fnissat och skrattat !

Gjorde en krans och påskris igår också. Kransen blev jättefin tycker jag, får lägga upp bild.

Ska bli intressant att se hur länge påskriset får stå ifred :) haha !


Nu ska jag fanemaj krypa till kojs ! Blir en motionsrunda imorgon bitti igen :) Sen blir det torsdagskaffe här imorgon kväll <3


Dagens tips: Läs inte text-tv, man blir bara mörkrädd för vad världen är på väg !

Ovido - Quiz & Flashcards