Alla inlägg den 6 april 2012

Av Paula Nilsson - 6 april 2012 01:20



Började dagen med lite frukost och sen en joggingtur med Anders :) Och man märker SNABBT resultat. Man orkar mycket mer, redan andra och tredje gången. Blir riktigt stolt över oss som faktiskt tar detta med vikt-tävlingen på allvar :)


Mamma kom hit med en riktigt nyttig fika, vilket var riktigt bra! Busade lite med Alexander och ja - lite sånt där förmiddagsmys.


Medan Alexander sov eftermiddags-luren i vagnen, passade jag på att hänga tvätt ute. Det är så underbart att kunna ha tvätten hängandes ute :) Passade även på att städa en del.


Middagen stod Anders för och jösses så gott det blev. Lövbiffar fyllda med en färskoströra. Vi åt det tillsammans med kokt blomkål :) Skitgott. Och lilla Alexander älskar att sitta och tugga på både blomkål och broccoli.

Efter middagen kom den stora pärsen... Att klippa Alexanders fingernaglar! ÅH herregud vad han hatar det. Men han river sig själv i ansiktet något helt fruktansvärt om de inte klipps ner direkt. Han har ett rivmärke under ögat redan :(

Han skrek, gnällde, ryckte med händerna, slingrade sig.. Jag försökte sjunga, leka, distrahera, låtsas som ingenting. Första handen gick hyfsat lätt. Men hand nummer två, fanns inte i ens på kartan. Till slut fick Anders prova och då gick det hur lugnt och fint som helst. Lyckad man känner sig då ? :) hehe .


Har putsat alla fönster på nedanvåningen, både på insidan och utsidan. Kan ju säga att det verkligen behövdes. Vi är inte jätteflitiga på det precis :)


Sen kommer Farfar Roger och Farmor Ann-Louise hit. De hade med sig Alexanders allra första påskägg! Och inget litet påskägg heller kan jag ju säga. Det innehöll en massa fina kläder. Tror det var två tröjor, en sån där pippi-tjocktröja och en jeansjacka :) Och det roligaste av allt, en påse majskrokar !! <3

Blev bus och bus och bus tills Anders nattade den lille fisungen.

Även Oscar kom ut på spontankaffe, mycket trevligt ! Drack några kannor kaffe och snackade om allt möjligt. Skrattade en del åt fråga Olle - dokumentären också :)


OCH sist men inte minst. Min lillasyster kom med löparskor till oss idag :) De är så fina och de passade helt perfekt. Så nu kommer jag studsa på moln <3 Blev riktigt jävla glad !!!! <3 Älskar dig.



Dagens tips: Försök inte kompensera Halloween under påsken. Alla ungar går alltså på bus eller godis på Halloween, men ingen går påskkärring längre. Köp alltså inte hem 2 kg lösgodis, sortera inte upp dem i små söta påsar med färgglatt snöre runt - för det knackar inte ens på dörren. Spara pengarna och köp rejält i november i stället :)

Ovido - Quiz & Flashcards