Alla inlägg den 15 april 2012

Av Paula Nilsson - 15 april 2012 20:44



Inatt plockade vi ner Alexander till oss igen, då vi fick sån ångest över stökigheterna där uppe. Det är tur att det inte bara är jag, Anders hör också allting. Så jag och Alexander sov i våra sängar, så sov Anders på soffan.


Vi sov till 09.30 idag :O Chocken var inte nådig. Alexander hade tyvärr feber imorse, men den gav med sig snabbt. Det sköna med lillfisen är att han är inte särskilt gnällig för att han är krasslig.


Vi ringde och sjöng för Josefine, som blir 21 idag :) Hatar att hon inte är hemma när hon fyller år <3


Sen körde vi ut till mina föräldrar för att hämta lite stolar och byta däck på bilen. Så vi åt en skitgod lunch där och bara NJÖT i solen hela eftermiddagen. Drack kaffe, kollade på när Anders och Pappa pillade med bilen, kollade över Mammas aktioner och bara snacka skit :) Alexander ska få en gunga i deras trädgård ! Ska bli så skoj :)


Sen hem och laga middag. Anders gjorde en skitgod gryta, med sting i :) Blev ett långt bad för lillfisen som var MEGAkladdig efter maten, hehe. Och han plaskar ja jäklar i det ! Han älskar verkligen att bada :) Vi fick till och med klippa hans naglar idag, det är ju en kamp alltid annars.

Lite soffmys innan han nannade gott .

Vilken skillnad på hans sömn redan. Han verkar känna sig tryggare och han har inte pipit en enda gång än. Han sover jättegott ! :)


Har kontaktat ett medium som ska komma hit när vi får råd, och jag har hört mig för om henne. Alla verkar supernöjda och har bara gott att säga om hennes arbete. Nu vill vi ha lugn och ro här ! Vi hyr ett helt radhus - då ska vi fanemaj kunna använda hela också :)


Nu blir det lite BB och lite cykling ,sen nanna gott med ljudet av en snarkade bebis som godnatt-visa :)

Ovido - Quiz & Flashcards