Alla inlägg den 10 januari 2012

Av Paula Nilsson - 10 januari 2012 15:19



Känns som om jag verkligen börja komma igång nu. Cyklat varje dag på motionscykeln ! Har dubblat tiden på bara en vecka :) Det är rätt skönt faktiskt. Ska satsa på att öka lite till ikväll. Klarar 10 min, med sista minuten på högsta motståndet :) Men sötsuget är helt sjukt jobbigt. Man vill bara ha liiite, men ofta - haha !


Igår var man seg. Riiiiktigt seg. Fick knappt tummarna loss till nånting! Till slut kom vi iväg och köpte en blöjhink - som faktiskt är värd vartenda krona. Allt blöjlukt försvann direkt :)

Och igår kväll röjde jag HELA lägenheten, sååå skönt. Älskar att vakna dagen efter till ett nystädat hem. Tvättade typ 5 maskiner tvätt, då maskinen har varit i sönder i typ 5 dagar. Och med en liten kladde-fis till bebis, blir där mycket tvätt.


Idag har jag och Alexander varit på Mamma-fika :) Vi blev 4 stycken mammor och våra 4 bebisar. De börjar bli så stora nu ju ! Vi åt frukost och snackade :) Det är så skönt att träffa mamma-gruppen, för man kan prata hur mycket bebis man vill ! Och våra vildingar for omkring i gåstol, sprallade på täcket och allt möjligt.


Sen hem och provade fisk igen, det har ju verkligen inte varit populärt innan. Men laxgrytan gick hem hur bra som helst. Det slank ner galant, även en efterrättsburk :) 


Ikväll blir det lugna bananer och lövbiff till middag ! <3

Ovido - Quiz & Flashcards