Alla inlägg den 31 januari 2012

Av Paula Nilsson - 31 januari 2012 01:27



Vilken underbar dag jag har haft !


Började med massa Alexander-mys och bus. Han tuggade majskrokar medan jag diskade :)


Sen efter lunch så gick vi alla 3 på promenad. Och det är så underbart när lillfisen somnar ute, för han sover SÅ gott i friska luften. Så under tiden han sov i vagnen planerade vi hur vi ska ha våra uteplatser :) Både framsidan och baksidan ! Kommer nog bli riktigt bra.


Anders fick ännu ett ryck när vi gick in, han möblerade om i köket. Och det blev riktigt bra !


Blev macka och fruktpuré för Alexander till mellanmål i eftermiddags. Han försökte fuska till sig bara pålägget - leverpastej. haha ! Men han kladdade i sig lite bröd också. Haan tycker nog det är ganska kul med mat han kan kladda lite med själv. Inte mycket som hamnar i munnen, men ändå.


Efter kvällsmaten hade jag sånt megastimm med lillfisen. Vi skrattade och busade så det stod härliga till. Han är en riktig busunge !


Blev till Yasse och Johan sen. Yasse byggde mina naglar och gjorde dem så fina så :) Jag var en riktig utmaning, som ALDRIG nånsin brytt mig om hur mina naglar har sett ut. Och hon är duktig! Rekommenderar henne varmt till alla. Säg bara till så ordnar vi det. Blev en massa skvaller, prat och skratt. Ni är för goa bägge två <3


Nu ligger jag och njuter av mina sista två snus under läppen... USCH - detta kommer bli jobbigt. Det är gott, det luktar gott och det är bara underbart. Men inte för de summorna vi snusar för per år. De pengarna kan vi ha roligare för ! Så håll tummarna , för detta blir jävligt . . .


Ovido - Quiz & Flashcards