Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Paula Nilsson - 22 januari 2012 20:32



Denna dagen har varit underbar. Den började väldigt segt och drygt men. Vaknade med huvudvärk, men hade lovat älsklingen sovmorgon. Så upp vid halv 9 när lill-fisen vaknade.

Lyssnade till ett ljud som sökte min huvudvärk... Alexander fick tag i en liten skallra och slog den i elementet - gång på gång på gång. Han var ju hur lycklig som helst - så man har inte hjärta att avbryta honom. Han fick trumma där tills han tröttnade på det :)


Sen åt vi lite grann och bestämde oss för att röja som fan här hemma. Bubbe-fisen sprang i gåstolen, sprallade lite på golvet och satt i matstolen medan vi höll på. Han fick en köksslev när han diskade med mig - och VILKEN lycka. Den var mycket roligare än skallror och leksaker. En köksslev och ett rött kuvert - det är grejer det.

Anders rensade och sorterade i grovköket. Han dammsugade och hade sig - så alla KARRAR ska nu veta, att ni dör inte av att göra det :) Det bevisade min älskling idag ! Hahaha.


Han körde till och med iväg och pantade alla våra flaskor. Och DET gott folk har aldrig nånsin hänt under våra år tillsammans. Det är det värsta vi vet båda två! Men det gick bra och vi fick en 100 lapp för det :)


Blev lite middag. Och som vi skrattade alla 3. Alexander satt och fnissade - så fnissade vi ikapp.


Sen lekte vi på lekmattan med lill-fisen, och som man skrattar när han är igång. Hans ben går fort som fan när han sprallar :)


För en halvtimme sen somnade han och vi håller tummarna för att han somnade för natten :) Tveksamt, hehe :) Men vi har hållt igång hela dagen, så jag tror nästan det.


Nu blir det Wallander och soffemys för oss :)


Imorgon börjar vi om igen med vår detox och träning. Haft en svacka igen. Och ingen av oss mår bra av det. Så nya tag imorgon ! Heja på oss :)


Ovido - Quiz & Flashcards