Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Paula Nilsson - 18 mars 2012 23:25



Ja usch vilken natt vi hade. Vi hörde en massa konstiga ljud uppifrån. Men vi intalade oss att det var grannen. Och jag kände flera gånger ett visst obehag. Anders sprang upp och kollade till lillfisen med jämna mellanrum. Till slut började babyvakten ge utslag också ! Då sprang Anders upp och skulle hämta ner Alexander i vår säng. Så det gjorde han och jag fick lugn i kroppen.  Vår lilla bubbefis tittade på oss och sen somnade om. Detta kändes ju väldigt ovant, för han har ALDRIG sovit i vår säng. En natt, när han var 3 dagar gammal. Annars har det bara varit morgonmyset i våra sängar :) Men hellre en trygg, sovandes liten fis i sängen än att han skulle ligga där uppe i stöket helt ensam.


Och imorse när Anders hade kört iväg så gick jag och Alexander upp där. Jag sa till dem på skarpen att om de skulle föra liv och inte respektera vårt hem - får de spöka någon annanstans. Och jag kan säga att när vi kom upp där, så kände jag mig inte välkommen. Men efter min predikan, så försvann det. Alexander satt glatt på min arm och vinkade :P hahaha !

Sen har vi inte hört ett knyst där uppe ifrån. Jag har varit där uppe flera gånger idag och känt efter.

Så vi får prova med Alexander där uppe inatt, och än så länge är det lugna puckar :)


Annars har det varit en lugn dag. Jag har hjälpt lillebror med engelska-läxan! Diskat lite, plockat undan lite och dansat med Alexander :)

Sen kom Sandra, Viktor och lille WP på middag. Fick mysa och snusa på det lilla underbara livet :)


Har just nu en viljekamp med min lille gosse. Han har fått för sig att slå i ansiktet, knipas i ansiktet och dra hårt i håret. Och han ger sig ICKE ! Så det är bort med handen och ett strängt NEJ eller AJA - måååååånga gånger om dagen.

Detta är frustrerande till tusen ! Han testar gång på gång.

Och antagligen tänder uppe på G. Klia Klia Klia !

Han har varit smågnällig från och till. Hoppas det släpper snart :)

Och denna veckan blir han 9 månader :O Jösses vad tiden har gått fort ! <3

Min älskade lilla gossebebis <3

Ovido - Quiz & Flashcards